Slide
previous arrow
next arrow

„RAZEM MOŻEMY WIĘCEJ - TAURON Dystrybucja Kulturalnie, Sportowo, Bezpiecznie, Ekologicznie i Zdrowo”

W dniach 9-11.09.2022 r. odbył się 3-dniowy event” RAZEM MOŻEMY WIĘCEJ – TAURON Dystrybucja Kulturalnie, Sportowo, Bezpiecznie, Ekologicznie i Zdrowo” organizowany przez Burmistrza Gminy Kłobuck Jerzego Zakrzewskiego, Fundację Razem Możemy Więcej Lar. Go oraz Partnera Generalnego TAURON Dystrybucję i program „Bezpieczniki Taurona”. Ilość atrakcji oraz związane z nimi emocje, z pewnością na długo pozostaną w pamięci mieszkańców i przybyłych z tej okazji gości.

“Udana impreza pod wieloma względami. Szczególnie cieszy mnie wysoka frekwencja podczas koncertów i innych atrakcji. To, co mnie pozytywnie zaskoczyło to spore zainteresowanie wydarzeniem wśród młodzieży. Było dużo muzyki, kultury, bezpieczeństwa, zdrowia i ekologii, czyli dokładnie to, co chcieliśmy podczas tego eventu przekazać. Jestem dumny również z przeprowadzonej akcji charytatywnej na rzecz naszej mieszkanki, z którą to wydarzenie również było związane i która okazała się olbrzymim sukcesem. Z rozmów z mieszkańcami wiem, że ta impreza była bardzo dobrze odebrana nie tylko przez nas, organizatorów, ale także wszystkich, którzy mieli przyjemność wziąć w niej udział. Ważne było dla mnie to, że podczas wszystkich 3 dni imprezy każdy mógł znaleźć coś dla siebie.” – Burmistrz Kłobucka, Jerzy Zakrzewski.